Op zoek naar een hout- of steeneffect alternatief voor hardhouten vloeren? Eenvoudig te installeren, gemakkelijk in onderhoud en ontworpen om de textuur van natuurlijke materialen perfect na te bootsen, onze Laminaatvloercollecties zijn het perfecte alternatief voor hardhouten vloeren op de markt.

Een grote selectie van designs

Laminaatvloeren bieden verschillende uitvoeringen. De gedrukte designs bieden een brede selectie, variërend van rustieke laminaatvloeren met verschillende houtessenties tot steeneffect of donkergrijze laminaatvloeren.
Met 99 designs, 17 oppervlakte-afwerkingen, 4 formaten en 4 soorten afschuining, heeft onze nieuwe Laminaat-collectie precies wat u nodig heeft voor uw interieur.

Een slijtvaste vloeroptie

Het kernpaneel met hoge dichtheid biedt een hoge impactweerstand en is bestand tegen zware meubels zonder deuken. De bovenste laag beschermt het oppervlak tegen krassen en vervagen. Dat maakt laminaat een oplossing die goed is aangepast voor ruimtes waar veel gebeurt.
Tarkett heeft twee unieke technologieën ontwikkeld om de vloer tegen vocht te beschermen en de waterdichtheid te verbeteren met een versterkte siliconen voegbehandeling.

Laminaatvloeren zijn gemakkelijk te onderhouden

Ons laminaat heeft een hard geseald oppervlak en de overlay is vlekbestendig. Onze strakke vergrendelingssystemen voorkomen ook dat stof en vuil op het oppervlak en tussen de planken vast komen te zitten, dus wanneer de reinigingstijd komt, is stofzuigen en een vochtige dweil met zacht reinigingsmiddel alles wat nodig is. Gemakkelijk te onderhouden vloeren dragen ook bij aan een goede luchtkwaliteit binnenshuis.
Onze TVPO-emissies (TVL, Total Volatile Organic Components) liggen ver onder de limiet die is vastgesteld door de norm DIN EN 14001: 2015. Ze zijn ook gecertificeerd door het Duitse overheidsecertificaat Blauer Engel, dat hoge normen stelt voor milieuvriendelijk productontwerp.

De makkelijke vloeroplossing

Snel en zonder rommel, het installeren van laminaatvloeren staat open voor alle doe-het-zelvers! Onze laminaatvloeren worden geleverd met een eenvoudig te gebruiken en snel kliksysteem (2-Lock) dat 50% minder tijd in beslag neemt en door één persoon kan worden verwerkt. Met een minimale voorbereiding van de ondervloer en slechts een paar gereedschappen, heeft u binnenkort een gladde en mooi gelegde vloer klaar voor gebruik.